Recenzie „Irezistibil” – Jill Shalvis

“Maddie More constată că trebuie să facă o schimbare radicală în viaţă când, în aceeaşi zi, îşi pierde jobul şi decide să renunţe la o relaţie sentimentală care nu îi mai aduce nici o mulţumire sufletească. Cum nu mai are nimic care să o lege de Los Angeles şi refuzând să se lase pradă depresiei, Maddie se hotărăşte să preia moştenirea lăsată de libertina ei mamă – un han dărăpănat din orăşelul Lucky Harbor, de pe malul Pacificului. Deşi vede în această schimbare oportunitatea de a-şi găsi un cămin nou şi o carieră inedită, lucrurile nu sunt atât de simple când în această aventură trebuie să-şi convingă şi surorile vitrege să i se alature.  În plus, apariţia lui Jax Cullen, constructorul angajat pentru renovarea hanului, un bărbat sexy, fermecător şi dispus să îi pună totul la picioare reprezintă pentru Maddie o complicaţie neaşteptată. Va reuşi Cullen să o facă să-şi depăşească problemele de familie, teama de implicare şi vulnerabilitatea? Va avea Maddie curajul să acorde o a doua şansă dragostei?”ocean__stars__sky__and_you_by_muddymelly-d4bg1ub

Maddie suferă pentru dragostea distrusă care i-a afectat viaţa. Un bărbat care s-a transformat din soţul perfect într-un obsedat violent, o face pe Maddie să nu se mai încreadă în bărbaţi. Rebela mamă a sa moare şi Maddie este nevoită să meargă în oraşul natal să se ocupe de moştenirea sa, împreună cu cele două surori ale sale. Dintr-o simplă întâmplare ajunge să dea ochii cu cel mai fermecător şi sexy bărbat care îi va fura inima, Jax. După ce a evadat din Los Angelas, Maddie este convinsă că va reuşi să îşi ducă la bun sfârşit planurile şi să îş comvingă surorile să dezvolte hanul rămas moştenire. Ce se va întâmpla cu cele trei surori, tustrei singure şi ale nimănui în ciuda falsei fericiri? Se va împotrivi Maddie dragostei sau se va încrede în bărbatul visurilor? “Irezistibil” nu este doar o carte despre dragoste, ci şi una despre constrastul dintre aparenţă şi esenţă: cum cred că sunt cele 3 fete din exterior şi cum sunt defapt; despre familie şi sentimentele din jurul familiei. Prezintă drama femeilor dintotdeauna: să întâlnească bărbatul visurilor în cele mai nepotrivite situaţii,s ă îşi pună încrederea în cine nu trebuie şi ceea ce rămâne până la sfârşit este speranţa. Maddie este o fire luptătoare, care face tot ce-i stă în putinţă pentru a-şi atinge scopurile şi totuşi poate fi învinsă de sentimente, oricât ar lupta.
Am citit cartea repede. E o lectură uşoară care te va acapara şi nu vei simţi cum trece timpul şi vei vrea să afli cum vor evolua întâmplările. Nu m-a surprins foarte mult, dar mi-a plăcut prin uşoarele momente de umor şi prin analizarea relaţiilor de familie.

Din carte:perfect-couple

“Am ales drumul cel mai greu numai pentru că m-am rătăcit. Trebuie să ai o hartă la tine.”

“Nu lua viaţa prea în serios. Oricum murim cu toţii.”

“Nu te strădui niciodată pentru fleacuri.

Şi nu uita,toate sunt fleacuri.”

“Oricât de bine ar fi să respecţi regulile,tot n-are niciun haz.”

“Experienţa e acel ceva pe care-l câştigi… după ce nu mai ai nevoie de ea.”

“Drumul cel mai uşor e întotdeauna în reparaţii,aşa că trebuie să ai în vedere o rută alternativă.”

“Dacă treci prin iad…nu te opri,mergi mai departe.”

“Bărbaţii sunt ca locurile de parcare. Toate cele bune sunt ocupate,iar cele libere sunt inaccesibile.”

“Nu lăsa nimic scris în urma ta.”

“Învaţă din greşelile celorlalţi. Nu ai timp să le faci pe toate.”

Disponibilă pe libris.ro, unde avețitransport gratuit la comenzi mai mari de 50 de lei, iar la comenzile mai mici transportul este doar 7 lei (cel mai mic preț la transportul prin curier, față de orice altă librărie online). De asemenea, este disponibilă și pe elefant.ro (poate aveți noroc de vreun BOOKS50care se aplică la comenzi mai mari de 90 de lei). O puteți găsi și aici sau aici, alături de alte chestii bookish. Iar cărțile în engleză sunt disponibile aici sau aici, împachetate minunat fără vreun cost în plus.

2 gânduri despre „Recenzie „Irezistibil” – Jill Shalvis

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s