Wattpad, Tinerii şi Scrisul: reEducată

„Ea, inocentă, visătoare şi orgolioasă. Cu temperamentul ei schimbător este cel mai bun mod de a-ţi pierde timpul.

El, un arogant fără inimă, care se hrăneşte din suferinţa altora. O iubire oarbă pentru  patrupedul său şi pentru sine. Îi place să piardă timpul în cel mai bun mod.

Despărţiţi sunt un dezastru.

Împreună sunt un dezastru la fel de mare.”

„Reeducată” este prima carte de pe wattpad pe care am citit-o cap coadă! Mi-a plăcut la nebunie, de la primele capitole până la ultimul rânduleţ şi ultimul cuvinţel. Dragă scriitoare a acestei minunate cărţi, să ştii că eşti absolut minunată şi ai o imaginaţie pe cinste, ştii să te joci cu cuvintele şi să creezi ceva magic. Nu renunţa niciodată şi ai mereu încredere în tine, să ştii că poţi face tot ce îţi doreşti.

Cartea scrisă pe wattpad are 2 volume, aşa că o să vorbesc pe rând, de fiecare volum. (Partea despre volumul 2 conţine spoilere legate de primul volum, aşa că recomand iubitorilor de mister  să nu citească.)

Volumul 1

În prim-plan o avem pe Hirra Hard, o fată obişnuită care este dusă la şcoala de corecţie, pe timpul verii, pentru o boacănă pe care nu a făcut-o ea. Trimisă cu forţa la şcoala de corecţie – Evans – , Hirra este nevoită să se adapteze programului, cerinţelor şi regulilor. Repartizată în grupa lui Hase Hoechin, Hirra îşi face un grup de prieteni care îi vor fi alături mereu. Aşa cum era de aşteptat, între Hirra şi Hase se aprinde flacăra iubirii, dar sunt impiedicaţi de regulile Evansului şi de ochii care le analizează fiecare mişcare. Ciudat însă că în grupul de prieteni al Hirrei, există un tip May, de care nu e sigură dacă e îndrăgostită. Va alege Hirra dragostea pentru bărbatul de 24 de ani, maturizat şi îndrăgostit de ea, sau adolescentul care îi împărtăşeşte sentimentele?

La prima vedere pare o poveste de dragoste simplă în care o fată trebuie să aleagă pe cine să iubească. Dar nu e aşa. Cartea este plină de mistere, lucruri fascinante şi complicaţii la tot pasul.

Pe lângă povestea şi complicitatea ei în sine, îmi plac la fel de mult personajele. La Hirra îmi place sarcasmul şi încrederea în sine. În multe dintre momente, Hirra devine enervant de enervantă, faci numai prostii şi niciodată ceea ce ar trebui să facă, precum alte personaje din cărţi de dragoste, bineînţeles.

Pe Hase îl iubesc. Adică pe toţi bărbaţii, în rolurile principale, din cărţile de dragoste îi iubesc pentru că sunt aşa cum şi doreşte oricine, sunt visuri devenite realitate. Hase are 24 de ani, nu are legături cu nimeni, nici familie, nici iubită, ci împărtăşeşte iubirea sa cu Hero, câinele său. Rece, introvertit şi dur cu copiii săi, Hase împărtăşeşte farmecele iubirii cu Hirra, pentru care ar risca totul.xki55syt56b374cd3afed741043686

Volumul 2

După sfârştitul uaaaaaaaaaauuu, „ce se întâmplă aici???” al primului volum, cu Hirra plecând şi Hase rămânând în Evans, fără ca măcar să-şi fi luat rămas bun, acum avem o mare enigmă: vor mai fi Hirra şi Hase împreună? În primul volum au fost mistere peste mistere, dublul H al Hirrei, apariţia lui Hugo Heth, relaţia ei cu May, necazurile cu Shacun şi ceilalţi, precum şi certurile iminente dintre cei doi, acum ne confruntăm cu o problemă existenţială pentru că iubirea arde, nu se stinge încă. Va intra Hirra în Evans din nou sau va ieşi Hase pentru a trăi o viaţă alături de ea?

Sunt foarte încântată de această carte, extrem de încântată că vreau să se publice şi să am un exemplar în bibliotecă, să zâmbesc când mă uit la el şi să o recitesc de zeci de ori. E o carte pe placul meu, exact pe placul meu, iubire, dramă, iubire din nou, stilul Colleen Hoover şi restul, pentru cunoscători, şi pluuuus, scriitoarea e româncă şi tânără! ROMÂNCĂ!emma-stone-excited

Citiţi-o şi ziceţi-mi voi, e bună sau nu? Eu o ador!

P.S.  Cartea are unele greşeli de punctuaţie, ortografie şi scriere, dar dacă sunteţi un cititor aşa indestructabil ca mine, citiţi-o şi treceţi cu vederea punctele slabe.

P.P.S. Dacă scrieţi pe wattpad şi aţi vrea să vă citesc cartea şi să îmi dau cu părerea despre ea, poate să vă spun câteva critici constructive, orietându-mă după ceea ce eu am citit, aş fi foarte încântată dacă mi-aţi lăsa un link, aici sau pe facebook. Kisses

4 gânduri despre „Wattpad, Tinerii şi Scrisul: reEducată

  1. imi place entuziasmul si prezentarea facuta de tine;si mie mi-ar placea sa fie tiparita cartea(din pacate nu pot citi pe net-motive de sanatate).asa ca astept sper editarea

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu