Primăvară cu surprize

Ce așteaptă toată lumea să vină cât mai repede? Primăvara!

Ce așteaptă toți cititorii să vină pentru a-și umple biblioteca de cărți? Reducerile!

Așadar, editura Corint a făcut acest început de primăvară să fie cât mai luminos, plin de bucurie și cu cât mai multe reduceri. 1 martie a dat startul campaniei Luna iubiriicampanie ce va ține până pe 8 martie și care vă pune la dispoziție o selecție de cărți, toate cu 50% reducere. Da, 50% reducere! Ați face bine să nu ezitați în a vă lua ceva care să vă însenineze zilele de primăvară pentru că stocurile se termină repede.

Printre titlurile care se află la promoție se numără atât cele contemporanne, cât și cele clasice. Clasici precum Jane Austen, Charlotte Bronte vă așteaptă să le cumpărați cărțile care vă vor purta cu vreo 2 secole în urmă și vă vor contura portretul iubirii din acea vreme. Am citit Mândrie și prejudecată de Austen, o carte care chiar mi-a plăcut și mi-a oferit o frumoasă perspectivă asupra iubirii secolului al XIX-lea, cu căsătoriile din interes și cele aranjate. Pe lângă această carte, găsiți la reducere Emma și Rațiune și simțire, de aceeași autoare.

În lista clasicilor se mai găsește Lev Tolstoi cu a lui Anna Karenina, care ne va arăta Rusia secolului al XIX-lea, Alexandre Dumas(fiul) și Dama cu camelii a sa, dar veți găsi și cărți de Gustave Flaubert, Balzac, Emile Zola.

timeline-cover-luna-iubirii-set-1-2

Dacă nu vă plac clasicii, însă vă plac operele de dragoste, vă puteți cumpăra de mărțișor cărți marca 100% iubire sau unele ce împletesc iubirea cu genul fantasy, cum ar fi Până ne vom revedea, Cascada șoaptelor etc. Cărțile fantasy nu lipsesc nici ele din această campanie, iar Daemon vă așteaptă să-l luați acasă. Seria Lux este la reducere, dar din păcate primul volum nu mai este pe stoc. Oricum, vă puteți bucura de celelalte volume până când va apărea și ultimul, anul acesta la editura Leda.

Nu mai așteptați și luați-vă cărțile care vă fac cu ochiul de pe site-ul editurii, iar primăvara să vă aducă numai bucurii, realizări și zâmbete care să vă lumineze fiecare zi!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s