Cel mai frumos cadou de la Librex (10 cărți)

Cu 30 de minute în urmă am primit coletul (surpriză) pe care-l așteptam de zile întregi. Cei de la Librex au organizat un concurs la care eu am participat și am avut norocul să câștig, cu articolul Top 10 cărți must read în 2017! Când am văzut că am câștigat, nu mi-am mai încăput în piele de fericire și de atunci am așteptat cu sufletul la gură să primesc cele 10 cărți pe care mi le doream cu adevărat.

img_20170364_052759Astăzi chiar mă gândeam că nu mai vine odată coletul ăsta și mă întristasem oarecum (de fapt, eram botoasă până în perete). Și… surpriză, surpriză, se pare că mi-am primit cadoul de mărțișor, însoțit de o brățărică drăguță care să-mi poarte noroc luna aceasta, plus un semn de carte supercute. Nu pot decât să mulțumesc din toată inima editurii și librăriei online Librex pentru că m-au făcut să zâmbesc până la urechi și o fericită posesoare a cărților ce o să vi le prezint.

 

  • Recviem pentru un asasin  de Monica Ramirezimg_20170305_165701

Cartea aceasta este ultimul volum al seriei Alina Marinescu, serie pe care am primit-o
de la însăși autoarea, cu autograf. Mulțumesc din toată inima, Monica Ramirez! Așa că voi da mai departe cartea, să fac fericit pe altcineva și, poate, să-l conving să-și cumpere celelalte 5 cărți, pentru că merită!

P.S. Aș pune descrierea cărții, dar nu vreau să-mi iau vreun spoiler. Dacă sunteți tentați, puteți citi recenzia primului volum aici.

  • Eria – Dezvăluiri  de Gabrielle Guvenelimg_20170305_165741

Oricât te-ai lupta, oricât ai încerca să-ți exorcizezi demonii personali, ei vor fi alături de tine atâta timp cât trăiești. Așa că cel mai bine ar fi să înveți să conviețuiești cu ei, cum a făcut și Eria.

Personajul nostru s-a-ntors în brațele lor, la fel cum se întoarce un prunc la pieptul mamei, iar și iar. Și, de data asta, în loc să-ncerce să-i elimine, îi îmblânzește și îi convinge să-i joace jocul.

Alături de ea, îndrăgiții Andi și Timothy, se lasă purtați pe drumuri neștiute, de propriile lor dorințe ascunse.

Romanul ne face cunoștință și cu alte două personaje inedite, despre care, cu siguranță, vom mai auzi pe viitor.”img_20170305_165814

  • Secrete de  Rodica Mijaiche

Marina și Sebastian. Lindsey și Lucas. Alexa și Albert.

Trei cupluri. Șase destine. Fiecare legate între ele prin dorința de a iubi și de a supraviețui vitregiilor timpului, oamenilor și răzbunărilor.

La șapte ani de la despărțirea de Sebastian Raescu, viața Marinei Barbu mergea înainte ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat. În vârstă de douăzeci și opt de ani, Marina consideră că viața ei sentimentală este un subiect ce nici nu merita adus în discuție.

Marina află pe propria-i piele că inima ei este încă legată de cea a lui Sebastian.”

  • Pași în trecut de Lina Moacăimg_20170305_165900

O capodoperă e măiestrie și trudă, e aer, foc și apă, e bucată smulsă din sufletul nemuritor al autorului. De aceea, se va nemuri și ea, va fi eternă. „Pași în trecut“ ne descoperă cum aceste bucăți de suflet nemuritor, în timp, pot redeveni un întreg. Un costum vechi cusut cu fir de aur de mâini neștiute are și el memoria lui; fiecare atingere, emoție sau dor, a celor care l-au creat și purtat.

O poveste care începe în prezentul zilelor noastre și ajunge departe, înapoi în timp, pe vremea dacilor. Aurus, personajul principal, ne dezvăluie lumea din afara și dinăuntrul lui, în timp ce își caută menirea pe acest pământ. Apoi, ne lasă pe noi să-l catalogăm cum simțim de cuviință. E un barbar? Un erou? Un iluminat? Sau un simplu om?”

  • In tempora de Andreea Blânduimg_20170305_170211

„In Tempora este romanul impresionant al unui drum deja parcurs, deja trăit și înțeles abia prin intermediul introspecțiilor. Lupta sfâșietoare împotriva timpului este surprinsă complex în toate aspectele devenirii personajelor.

Nostalgia copilăriei pierdute, farmecul adolescenței, revelațiile cu privire la propria identitate și resemnările în legătură cu destinul său… sunt analizate cu luciditate de către personajul principal, care își reîntâlnește prima iubire într-o lume dominată de trecerea ireversibilă a timpului.”

  • Nopți la Monaco de Natașa Alina Culeaimg_20170305_165947

Îmbinând realismul cu elementele romantice şi erotice, Nopţi la Monaco reuşeşte să aştearnă în faţa cititorului un tablou intens de viață; loveşte, sfâşie şi reface piesă cu piesă psihicul şi sufletul. Aşa cum ne-a obişnuit, Nataşa Alina Culea activează şi de această dată latura emoţională şi provoacăcititorul. Doze de iubire, dezamăgiri la pachet, forţa de a merge mai departe cu tocuri scâlciate şi curajul de a privi viaţa în ochi — toate acestea se regăsesc în cartea „altfel” a Nataşei. Ce preț trebuie plătit pentru îndrăzneala de a-ţi dori altceva decât ceea ce viaţa îţi oferă? Nopţi la Monaco prinde cititorul de mână şi îi oferă o nouă viziune asupra realităţii.“

  • Tratament special de Davine M. Vesco & Lexi B. Newmanimg_20170305_170045

Pădurile din Virginia de vest găzduiesc cea mai mare Academie militară din stat, locul unde se ascund cele mai mari secrete şi unde eroina îşi dezvoltă o personalitate nouă, bazată pe minciuni. Însă când Jay Davis îi devine instructor şi supraveghetor, totul se schimbă.

Tânăr, dur şi egoist, acesta pare să ştie mai multe despre ea decât ştie ea însăşi, şi când adevărul iese la iveală, viaţa celor doi se schimbă drastic.”

  • Ultimul Viking de O.G. Arionimg_20170305_170311

Într-o lume modernă ce pare total lipsită de mituri, Oana Arion reînvie legende eterne şi creaturi arhetipale, punând cititorul faţă în faţă cu supranaturalul tăgăduit care adesea se ascunde în întuneric şi umbre, lăsând impresia de inexistent. „Dacă eu nu văd, nu înseamnă că nu există” – această frază devine laitmotiv şi mantră a întregii acţiuni. Peste toate, o iubire altfel şi neconvenţională poartă cititorul într-o aventură cu adevărat inedită care transformă seria „Nemuritor” într-o lectură originală în care riscul, pericolul şi clipele fierbinţi capătă dimensiuni nebănuite.

  • Micuța balerină de Corina Cîndea

Un roman de dragoste în care se întâlnesc două lumi care au extrem de puține în comun: cea a dansului și cea a sportului.

Rupți între carierele pentru care au muncit întreaga viață și sentimentele pe care le nimg_20170305_170236utresc unul pentru celălalt, Jay și Rya ar trebui să facă multe compromisuri pentru a putea fi împreună.

O poveste plină de pasiune și romantism, care ne arată că lucrurile ce contează cu adevărat nu se obțin atât de ușor, dar merită să lupți pentru ele.”

  • Cartea oglinzilor de E. O. Chirovici


img_20170305_170022
Cartea a fost senzatia Târgului de la Frankfurt, in 2015. În thrillerul “Cartea Oglinzilor”, facem cunoştinţă cu Peter Katz, agentul literar care în cei cinci ani de carieră a evaluat sute de manuscrise. Niciunul dintre ace
stea însă nu a reuşit să îi stârnească interesul precum fragmentul trimis de misteriosul Richard Flynn. Student la Princeton la vremea când se petrec faptele din povestirea lui, Richa
rd oferă atât de multe detalii despre uciderea profesorului Joseph Wider, încât Katz nu stie ce să creadă: oare autorul manuscrisului este criminalul sau doar are informaţii care pot duce la elucidarea cazului?”

Toate cărțile sunt pe site-ul librex.ro, de unde le puteți comanda. Eu nu pot spune decât mulțumesc de mii de ori. Am rămas fără cuvinte.

Le găsiţi şi pe libris.ro, unde aveți transport gratuit la comenzi mai mari de 50 de lei, iar la comenzile mai mici transportul este doar 7 lei (cel mai mic preț la transportul prin curier, față de orice altă librărie online). De asemenea, sunt disponibile și pe elefant.ro (poate aveți noroc de vreun BOOKS50care se aplică la comenzi mai mari de 90 de lei). Le puteți găsi și aici sau aici, alături de alte chestii bookish. Iar cărțile în engleză sunt disponibile aici sau aici, împachetate minunat fără vreun cost în plus.img_20170305_170442

8 gânduri despre „Cel mai frumos cadou de la Librex (10 cărți)

Lasă un comentariu