First date book tag

Bună tuturor! Am revenit cu un mic tag pe care l-am tradus eu și pe care l-am găsit aici. Sper să vă placă. 🙂

  1. Întâlnirea ciudată – o carte în care s-a simțit ceva. Nu a fost o carte rea, dar nu a avut acea scânteie pentru tine.

Magonia (Maria Dahvana Headley) este o astfel de carte pentru mine. Are o idee frumoasă, nu pot să zic nu, dar nu m-am simțit prinsă în acțiune.tumblr_odlsnh33dC1se7gqpo2_r1_1280

  1. Întâlnirea ieftină – o carte care s-a transformat în ceva mai puțin decât te-ai așteptat

La răscruce de vânturi de Emily Bronte  fără discuții. Mă așteptam la o poveste uimitoare de dragoste, care să-mi placă mult. Dar nu, nu și nu. Nu mi-au plăcut multe lucruri la ea, dar cel mai mult am urât faptul că doamna Dean este cea care povestește ce s-a întâmplat între participanții la iubire și normal că-și impune și ea punctul de vedere. Păi nu se poate altfel.

  1. Întâlnirea bine-pregătită – mai bună decât te-ai așteptat

Fata din tren (Paula Hawkins). Vai, cât mi-a plăcut. Foarte bună carte. Filmul nu l-am văzut.

  1. Fierbinte dar proastă – o carte drăguță, dar nu așa mișto la interior

Printre tonuri cenușii (Ruta Sepetys). Ați văzut coperta, nu? E absolut superbă. Dar nu, conținutul a fost mai puțin decât am vrut să fie.18110874_861601657312342_1569499034_n

  1. Blind date – o carte pe care ai citit-o fără a ști nimic despe ea

Despre Asasin la feminin (Monica Ramirez) nu știam nimic când m-am apucat de ea. Dar a fost wow. Și seria a devenit seria mea favorită din toate timpurile.

  1. Întâlnirea pe fugă – o carte pe care ai citit-o foarte repede

În general, cărțile care îmi plac le citesc foarte repede, adică stau ore întregi citind. Dar o întâlnire scurtă, adică o lectură scurtă este Kit Black de Monica Ramirez. Foarte scurtă carte!!!

  1. Revenirea – o carte pe care ai citit-o după un book hangover și acesta a ruinat cartea pentru tine

Asta mi s-a întâmplat când am citit Ultimul viking de O. G. Arion. Citisem înainte un monstru de carte care nu prea mi-a plăcut și asta m-a afectat în lecturarea altei cărți.IMG_a4820858ef9461ff4ae4cc878aba7dc1.jpg

  1. Întâlnirea pentru care ești excesiv de entuziasmată – o carte pe care ai simțit-o că încerca prea mult

Cea mai frumoasă carte din lume și alte povestiri de Eric E. Schmitt. N-am înțeles ce-a vrut să fie cartea asta, ce-a vrut să arate, dar nu am înțeles nimic. Și ce titlu are…

  1. Întâlnirea perfectă – cartea care a făcut totul perfect pentru tine

Dacă vreți întâlnirea perfectă, dați-vă întâlnire cu Love&Gelato. Cartea asta chiar e perfectă. Eu am zâmbit până mă dureau obrajii citind-o.IMG_b67d4cbe8a42e1f6ed35f84ad8757dc3

  1. Întâlnirea umilitoare – o carte de care te rușinezi dacă recunoști că ți-a plăcut/te rușinezi dacă ești văzut în public citind-o pentru cine știe ce motiv

Mărturisesc că mi-a plăcut 50 de umbre ale lui Grey și celelalte 2 volume, dar cel din perspectiva lui Grey a fost nasol pentru mine și nu l-am dus până capăt, dar mi-ar fi rușinică să mă vadă cineva citind-o pentru că este o carte mult prea hype și de care a auzit tot poporul.

Acum, aș vrea să nominalizez câteva persoane care să răspundă acestui tag: Praf de stele, Just reading my books, World Of Books Web.

10 gânduri despre „First date book tag

  1. Mulțumesc frumos pentru provocare! Unele cerințe par că o să-mi dea bătăi de cap, dar sunt sigură că voi reuși eu să găsesc cărțile potrivite din cele citite.

    La punctul 10 ne asemănăm. Nu cred că aș avea curajul să o citesc în public. Oricum e citită deja, în interiorul camerei mele, unde nu știe nimeni. Probabil i-aș pune alte coperți, ceva mai nebătător la ochi, și aș citi așa. :))

    Sunt vreo 7 cărți din cele alese de tine pe care nu le-am citit deocamdată, dar unele se află pe lista mea de must. De „La răscruce de vânturi”, am tot auzit în ultimii ani și numai de bine. Cred că e prima dată când aud/citesc la cineva faptul că nu prea i-a plăcut. Aș vrea să o încerc în viitorul apropiat. Nu am mai citit de mult o carte clasică. La fel se întâmplă și cu „Printre tonuri cenușii”. Am auzit numai de bine despre ea.

    „Fata din tren” o am din fericire în bibliotecă și chiar sper să ajung să o citesc până începe facultatea.

    Seria AM este și printre seriile mele preferate!! Numai zic de Nemuritor!! ❤ ❤ ❤

    Am ajuns să fac un întreg roman aici! Mulțumesc încă o dată pentru tag! ^^

    Apreciat de 2 persoane

Lasă un comentariu