3 filme care m-au surprins

Am revenit. Cu greu, dar am revenit. Din câte vă puteți da seama trag chiulul tot mai des de pe blog, dar timpul îmi este ocupat de alte activități. Recenzii nu prea mai am, dar voi avea multe de făcut pentru că mai și citesc printre picături. Și ce-mi mai ocupă mie timp sunt filmele. Și-am văzut câteva filme care mi-au plăcut, dar și niște filme care mi-au plăcut la nebunie, și culmea, sunt făcute după cărți, toate destul de celebre. 

3. Memoriile unei gheișe (2005)

Acesta e ultimul film pe care le-am văzut. Sigur ați auzit de carte, dar poate de film nu ați auzit. Ei bine, eu voiam să citesc și cartea, dar am ajuns să văd filmul. Pot spune acum că mi-a plăcut mult, de la actori la modul de interpretare și deși nu am citit povestea originală, din film m-am prins eu că este cu adevărat impresionantă. Este unul din filmele care m-au impresionat și care merită văzut!

148251-frederika
Trailer

2. Anna Karenina (2012)

Cum să nu auzi de Anna Karenina a lui Tolstoi? Dar cine a citit-o? Mă număram printre cei care voiau să o citească, dar tot amânând-o din cauza grosimii ei, am ajuns să văd filmul, care este și cu o actriță de care mie îmi place. Cred că ăsta a fost și-un factor decisiv în alegerea mea de-a vedea filmul. Și mi-a plăcut… Doamne, cât mi-a plăcut. În primul rând mi-a plăcut ideea de bază și sunt mai mult ca sigură că mi-ar fi plăcut și cartea/îmi va plăcea pentru că am mai citit Tolstoi și-mi place cum scrie. Vedeți filmul dacă vă sperie cât de groasă-i cartea. Sunt mai multe ediții, și mai vechi, dar mie parcă îmi plac astea mai noi.

keira-knightley-anna-karenina
Trailer

1. O plimbare de neuitat (2002)

Da, acum văd și eu acest film de excepție. Absolut magistral. Țin să vă anunț că am început să plâng încă de la jumătatea filmului, dar din punctul meu de vedere sfârșitul a fost cam slăbuț, de fapt, chiar slab pentru că eu voiam altceva de la el. Și când l-am văzut mi s-a întâmplat și-un lucru ciudat, pentru că l-am văzut împreună cu cineva și nu știam cum să-mi ascund lacrimile care-mi șiroiau pe obraji și năvăleau involuntar. Mă ascunsese cu totul în pernă, dar am fost descoperită. Shame to me!

Pe de altă parte, sunt absolut sigură că mi-a plăcut atât de mult fiindcă m-a făcut să plâng și mi-a dat atâtea emoții. Am mai văzut filme de genul, dar acesta este minunat făcut! Nu știu cartea cum e, dar măcar uitați-vă la film pentru că dragoste și pentru că Nicholas Sparks.

original
Trailer

Cam astea sunt cele 3 filme care mi-au plăcut mie până la extaz. O plimbare de neuitat este de acum printre preferatele mele, alături de Love, Rosie. Am mai văzut niște adaptări după cărți, cum ar fi Never Let Me Go, care are și el un mesaj foarte puternic și e un pic lacrimogen. Și filme cu Angelina Jolie și Sandra Bullock.

Voi ce-ați mai vizionat? Spuneți-mi că-s curioasă!

2 gânduri despre „3 filme care m-au surprins

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s