Recenzie „Te doresc” – Jennifer L. Armentrout

„Teresa Hamilton are un an greu. Este îndrăgostită de cel mai bun prieten al fratelui ei, însă el nu i-a mai vorbit după ce au împărtășit un sărut năucitor, pătimaș, de genul celor care-ți schimbă viața. Tocmai a scăpat dintr-o relație îngrozitoare, iar acum, un accident nefericit amenință să-i distrugă cariera de dansatoare.

E timpul pentru planul B: facultatea. Și poate o șansă de a-l convinge pe Jase că sentimentele dintre ei nu sunt o joacă.

Jase Winstead are un secret imens pe care nu l-a destăinuit nimănui. Cu atât mai puțin surorii incredibil de frumoase a celui mai bun prieten al său. Chiar dacă el și Teresa au avut parte de cel mai fierbinte sărut din viața lor, este conștient că responsabilitățile trebuie să rămână pe primul loc. În mod sigur nu are timp pentru o relație. Dar nu se poate gândi decât la buzele fetei care i-ar putea distruge viitorul, iar asta nu îi este de ajutor.

Petrecând tot mai mult timp împreună, Jase și Tess nu mai pot ignora atracția pe care o simt unul față de celălalt. Dar pericolul pândește și tragedia îi lovește în plin. În vreme ce restul campusului revine la normal, îndrăgostiții năpăstuiți trebuie să decidă cât de mult pot risca pentru a fi împreună și la ce sunt dispuși să renunțe dacă nu reușesc…”8420436

Te doresc e o nouă aventură în tainele dragostei, care te trece printr-un carusel de emoții și-ți oferă răsturnări de situații la care nu te-ai fi așteptat vreodată. E o poveste de dragoste matură, nu una copilărească, o iubire care-i menită să existe până la adânci bătrâneți, nu să se destrame a doua zi. Prezintă o relație cu năbădăi și cu multe obstacole în cale, dar care poate ține dacă se luptă pentru ea.

Teresa e genul de fată de care te îndrăgostești la prima vedere și care-ți poate lua mințile. E energică și cu o inimă imensă, o libertină cu-o voință de fier și o dezinvoltă. Baletul era viața ei până i să i se întâmple un accident care să își schimbe planurile. Toate visurile ei de a deveni o balerină de performanță au început să se năruie de când s-a lovit la un picior. Nemaiputând dansa, s-a înscris la o simplă facultate, sperând că-și poate relua viața de dansatoare.

„Moartea era întotdeauna un îndemn pentru cei vii să trăiască în prezent și să privească spre viitor.”

Mersul la facultate nu este așa de rău când își reîntâlnește marea dragoste, pe Jase, prietenul cel mai bun al fratelui său. Jase e tipul de băiat misterios, care te vrăjește cu un simplu zâmbet și-ți oferă un infinit de posibilități ca să-l iubești. E cel care ascunde un secret al tinereții, bine păstrat și de neîmpărtășit cu orice fată pe care o sărută.bewithme1

Între ei arde un foc mocnit încă dinainte de a merge la aceeași facultate, când au împărtășit un mic sărut nevinovat. Ce-i ține la distanță pe amândoi este Cam, fratele superprotectiv al Teresei, care nu și-ar lăsa sora în brațele prietenului pe care-l cunoaște ca pe propria-i persoană. Nu ar lăsa-o pe Teresa pe mâinile cuiva care ar putea-o răni și i-ar face fragila inima să se zdrobească precum un glob de cristal. Mai apoi, sunt secretele și trecutul tenebros care aduce nori grei de furtună deasupra capetelor lor când intră în discuție. Problemele de familie ale lui Jase și frica sa de a se lăsa pradă dragostei cântăresc mai mult decât furia lui Cam. Dar Teresa nu este fata care să renunțe așa ușor la ce își dorește cu adevărat, iar Jase se încadrează în această categorie. Nu pot fi doar prieteni. Ci mult mai mult.

Ce m-a făcut să-mi placă mai mult acest volum decât precedentul constă în acțiunile din fundal, situațiile pline de suspans și care mi-au dat fiori în care au fost puse personajele. Nu se vorbește numai despre dragoste, sentimente, suferință sau regrete, ci și despre moarte, accidente, psihic și pericol. Îmi place faptul că dragostea se împletește cu crima, cu accidentul și tot ce implică acestea. Elementele se întrepătrund și formează o disecare a iubirii în forme mai puțin plăcute, despre care nu mulți vor să afle. Uneori, este ca o prăjitură ce-ți îmbie papilele gustative, iar alteori, ca un duș cu apă rece. Niciodată nu știi la care să te aștepți.

Și-mi mai place ideea de a prezenta întreaga galerie de personaje, de a nu le lăsa uitate într-o colț de pagină. J. Lynn pune lumina reflectoarelor și pe celelalte personaje, nu doar pe protagoniști. Are grijă să ne amintească și de prezența lor, iar pe cele mai importante chiar ni le prezintă pe larg, cum ar fi fratele mai mic al lui Jase, Jack, o dulceață de băiat.

 O găsiți pe libris.ro, unde aveți transport gratuit la comenzi mai mari de 50 de lei, iar la comenzile mai mici transportul este doar 7 lei (cel mai mic preț la transportul prin curier, față de orice altă librărie online). De asemenea, este disponibilă și pe elefant.ro (astăzi este valabil BOOKS50, care se aplică la comenzi mai mari de 90 de lei). O puteți găsi și aici sau aici, alături de alte chestii bookish. Iar cărțile în engleză sunt disponibile aici sau aici, împachetate minunat fără vreun cost în plus.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s