Ce se va mai traduce la Editura Epica

Cred că toți cititorii sunt curioși să afle cărțile care vor urma să fie traduse și la noi. Dacă ieri v-am arătat cărțile care o să fie publicate de Leda Edge, astăzi vă voi arăta câteva cărți care vor fi publicate de editura Epica într-un viitor apropiat, sper eu să fie cât mai curând.

Scarlet – Merissa Meyer

Continuarea seriei începută de Cinder va fi publicată în toamnă34983437_230375184215796_7664633735467237376_n

Children of Blood and Bone – Tomi Adeyemi 

Un fantasy – despre care se vorbește numai de bine – și care se presupune că va apărea în septembrie 2018, în colecția EpicWave, traducere de Cristina Jinga.

6

It Ends with Us – Colleen Hoover 

Dacă iubiți cărțile lui Colleen Hoover, pe aceasta o veți adora. E preferata mea dintre cărțile ei și una dintre cărțile pe care le-aș reciti de nenumărate ori. Nu e doar despre iubire, despre suferință și vindecare, ci și despre familie, prieteni, visuri și alegeri. Din ce se anunță, ar trebui să fie tradusă în 2018. Sper că așa va fi și că va avea coperta asta extraordinar de frumoasă! Găsiți recenzii ale celorlalte cărți ale lui Colleen aici.

8

The Night Diary – Veera Hiranandani

În ajunul celei de-a douăsprezecea aniversări, Nisha primește un jurnal – un loc unde să-și însemneze gândurile pe care se pare că nu mai are curaj să le rostească, de când începe să vadă lumea cu ochi mai maturi.
Dar nu numai Nisha e în schimbare. Ea nici nu-și mai recunoaște țara.
Este 1947, iar India, proaspăt eliberată de sub stăpânirea britanică, a fost împărțită în două state: Pakistan și India. Mulți oameni sunt uciși în timp ce trec granițele, iar tensiunile dintre hinduși, musulmani, sikhii și ceilalți izbucnesc aprins. Nisha nu știe de partea cui ar trebui să fie sau de ce ar trebui să aleagă. După ce și-a pierdut mama, la nașterea ei, nu-și poate închipui cum ar fi să-și piardă și țara de baștină.
Mama a fost musulmană, dar acum nu mai trăiește. Tata este hindus și spune că nu mai e sigur pentru ei să rămână în Pakistan. Prin urmare, Nisha și familia sa devin refugiați și se îmbarcă într-o periculoasă călătorie cu trenul și pe jos, ca să ajungă la noua lor casă de pe partea cealaltă a graniței.
Relatată prin scrisorile pe care Nisha i le scrie mamei sale în jurnal, ,,Jurnalul de noapte” este povestea unuia dintre cele mai dramatice momente din istorie și a unei fete în căutarea unui cămin, a identității personale și a unui viitor cu speranță.

În 2018 și în limba română.

5

Fall with me – Jennifer L. Armentrout 

Cel de-al patrulea volum al seriei Te aștept va fi tradus, în sfârșit! Găsiți recenziile celorlalte volume aici.

20180710_163927-01

Take me on – Katie McGarry 

Take me on este volumul 4 din seria Destine la limită. Îmi doresc de foarte mult timp să citesc și această serie, iar acum că apare și volumul 4 ar trebui să mă pun pe treabă.

1

Losing hope – Colleen Hoover 

O altă carte a lui Colleen Hoover care va vedea lumina tiparului românesc – volumul al doilea din Hopeless. Fără speranță. Vă povestesc mai multe despre primul volum aici Can’t wait for the second one!

20180710_163618-01

The Next Flame – Penelope Douglas 

Prima carte din această serie – Intimidare – e preferata mea. Și celelalte două volume – Rivali și Descătușare – mi-au plăcut, iar vestea cea bună este că se va traduce și-al patrulea.

9

Five ways to fall – K. A. Tucker 

Cel de-al patrulea volum al seriei Zece respirații scurte va fi și el tradus! Am citit primele două volume și mi-au plăcut mult. Mai am unul să vă cum e și apoi ultimul!

2

Leah on the offbeat – Becky Albertalli 

Dacă ați citit Simon și planul homo sapiens presupun că vreți și continuarea. Filmul l-ați văzut?

3

Long way Down – Jason Reynolds

Am văzut numai impresii bune despre această carte, despre povestea fascinantă și modul de scriere minunat. 4

Save the date – Morgan Matson

Pe-asta aștept cu nerăbdare să o citesc. Coperta e uimitoare, iar sinospis-ul m-a întărâtat.

save-the-date-pre-order-notebook-stickers

Child I – Steve Tasane

O carte heart-breaking, în stilul Rutei Sepetys.

9780571337835

Cărțile care au fost publicate deja le găsiți pe libris.ro, unde aveți transport gratuit la comenzi mai mari de 50 de lei, iar la comenzile mai mici transportul este doar 7 lei (cel mai mic preț la transportul prin curier, față de orice altă librărie online). De asemenea, sunt disponibile și pe elefant.ro (poate aveți noroc de vreun BOOKS50, care se aplică la comenzi mai mari de 90 de lei). Le puteți găsi și aici sau aici, alături de alte chestii bookish. Iar cărțile în engleză sunt disponibile aici sau aici, împachetate minunat fără vreun cost în plus.

6 gânduri despre „Ce se va mai traduce la Editura Epica

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s