Book Tag

Anul care urmează va fi cel mai plin din viața mea, cel puțin din această perioadă. Mă așteaptă examene și-un stres imens, de care mă tem încă de pe acum și care a început deja să mă acapareze. Timpul e din ce în ce mai puțin, însă voi încerca pe atât cât pot să citesc, să recenzez și să fiu prezentă pe blog.

Adevărul e că mi-e foarte greu, nu știu cum să-mi împart timpul eficient și nu știu cum să-mi opresc mintea din a crea gânduri inutile sau cum să nu-mi pierd concentrarea. Momentan, citesc două cărți, cu care avansez cu greu. Sunt încă blocată cu Râurile din Londra și nu știu de ce – poate că nu mă prinde sau nu am starea pentru ea. Pe lângă, mai citesc Societatea Trandafirului, al doilea volum din Tinerele Elite, care, sper, mă va face să-mi reintru în ritm.

Așa că, în această perioadă haotică, o să fac un tag micuț care mi-a atras acum ceva timp atenția, când l-am văzut pe Praf de stele.

  1. Scrie primul personaj care îți trece prin minte și din ce carte vine.

Adelina Amouteru din Tinerele Elite. Ea mi-a trecut prin minte fiindcă acum citesc volumul 2 – Societatea Trandafirului.

  1. Scrie primul titlu de carte care îți trece prin minte.

Rebelul nisipurilor. I wanna read it so bad…

  1. Scrie primul autor care îți vine în minte.

Monica Ramirez. Pentru că mai trebuie să citesc niște cărți de la ea.20180917_163826-01

  1. Scrie titlul ultimei cărți citite.

Urmașii de sânge și os.

  1. Scrie personajul favorit din cartea de la numărul 4 și caracterizează-l într-un cuvânt.

Zelie este personajul principal, dar și favoritul meu. Mi-e greu să o caracterizez printr-un singur cuvânt… o să aleg speranță, fiindcă ea reprezintă speranța pentru ca întreaga sa lume să fie ce-a fost odată, demult. Recenzia este aici.20181102_144739-01

  1. Scrie titlul cărții pe care ai vrea să o citești.

Prima care mi-a trecut prima minte – volumul al doilea din Spulberă-mă.

  1. Scrie unul din lucrurile pe care ai vrea să le realizezi toamna asta.

Să învăț pentru bac, în principal.

6 gânduri despre „Book Tag

  1. Și tu ai bacul anul ăsta (mă rog, în 2019😂)? Dacă da, sa știi ca te înțeleg perfect! Și eu sunt intr-a 12a, iar stresul a atins în momentul ăsta cel mai înalt nivel (mai ales cu simulările de luna viitoare). Nu am timp sa citesc, ba chiar mă lupt cu o carte pe care în mod normal aș citi-o în 2, 3 zile, încerc sa lucrez pe cât de mult pot, dar chiar și asa exista lucruri pe care le uit (cum ar fi schimbarea bazei unui logaritm😂😟). Așa ca da, te înteleg perfect :))
    Totuși, cu toată lipsa mea de organizare, o sa încerc sa preiau și eu tag-ul.☺

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu