Apariții 2019 la editura Epica

Nu este o surpriză că Epica este una dintre editurile mele preferate, publicând diverse cărți, de la young adult și teen love până la historicol fiction și fantasy. Iar să aflu ceea ce se pregătește pentru anul acesta la Epica este nemaipomenit, o veste pe care să o împărtășesc cu voi. Mai mult de 15 titluri vi le voi dezvălui eu mai jos.

Scarlet (The Lunar Chronicles #2) – Marissa Meyer

More Than Words – Mia Sheridan

The Next Flame (Fall away #4)– Penelope Douglas

Five ways to fall (Zece respirații scurte #4)– K. A. Tucker

Leah on the offbeat (Simon #2)– Becky Albertalli

The Upside of Unrequited – Becky Albertalli

Save the Date – Morgan Matson

Child I – Steve Tasane

Strange the Dreamer (Strange the Dreamer #1)– Laini Taylor

Love & Luck – Jenna Evans Welch

Bloodleaf (Bloodleaf #1) – Crystal Smith

Far from the Tree – Robin Benway

Out of the Easy – Ruta Sepetys

Opposite of always – Justin A. Reynolds

Blood Heir(Blood Heir #1) – Amelie Wen Zhao

The Astonishing Color of After – Emily Pan

The Night Diary – Veera Hiranandani

În ajunul celei de-a douăsprezecea aniversări, Nisha primește un jurnal – un loc unde să-și însemneze gândurile pe care se pare că nu mai are curaj să le rostească, de când începe să vadă lumea cu ochi mai maturi.

Dar nu numai Nisha e în schimbare. Ea nici nu-și mai recunoaște țara.

Este 1947, iar India, proaspăt eliberată de sub stăpânirea britanică, a fost împărțită în două state: Pakistan și India. Mulți oameni sunt uciși în timp ce trec granițele, iar tensiunile dintre hinduși, musulmani, sikhii și ceilalți izbucnesc aprins. Nisha nu știe de partea cui ar trebui să fie sau de ce ar trebui să aleagă. După ce și-a pierdut mama, la nașterea ei, nu-și poate închipui cum ar fi să-și piardă și țara de baștină.

Mama a fost musulmană, dar acum nu mai trăiește. Tata este hindus și spune că nu mai e sigur pentru ei să rămână în Pakistan. Prin urmare, Nisha și familia sa devin refugiați și se îmbarcă într-o periculoasă călătorie cu trenul și pe jos, ca să ajungă la noua lor casă de pe partea cealaltă a graniței.

Relatată prin scrisorile pe care Nisha i le scrie mamei sale în jurnal, ,,Jurnalul de noapte” este povestea unuia dintre cele mai dramatice momente din istorie și a unei fete în căutarea unui cămin, a identității personale și a unui viitor cu speranță.

The Deal – Elle Kennedy

Corrupt – Penelope Douglas

The Kiss Thief – L. J. Shen

Găsiți cărțile editurii Epica pe libris.ro, unde aveți transport gratuit la comenzi mai mari de 50 de lei, iar la comenzile mai mici transportul este doar 7 lei (cel mai mic preț la transportul prin curier, față de orice altă librărie online). De asemenea, este disponibilă și pe elefant.ro (poate aveți noroc de vreun BOOKS50, care se aplică la comenzi mai mari de 90 de lei). O puteți găsi și aici sau aici, alături de alte chestii bookish. Iar cărțile în engleză sunt disponibile aici sau aici, împachetate minunat fără vreun cost în plus.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s