O soluție de a economisi timp și energie

Se dă următoarea situație:

E sâmbătă după amiază și sunteți invitați în oraș în acea seară, la un restaurant prestigios de către niște prieteni aflați în trecere prin orașul vostru. Prima reacție: panică. Cu ce ne îmbrăcăm? Momentul de panică trece repede, imediat ce hainele din dulap sunt răscolite și ținutele alese: o rochie roșie cu dantelă pe mâneci pentru tine și un costum negru, alături de o cămașă albă pentru partenerul tău.

Încântarea se transformă repede în panică, realizând că trebuie spălate rapid și uscate în numai câteva ore. Nu ai destule haine albe să le speli împreună cu cămașa, iar dacă ai spăla doar o cămașă ai face risipă. Soluția care te scapă din acest impas se află în servețelele Colour Catcher, care previn pătarea hainelor și absorb culorile care ar putea ieși din cele colorate. Așa că, pui repede la spălat hainele alese și te bucuri de mirosul lor proaspăt și culoarea vie, fără ca vreo culoare aprinsă să păteze cămașa partenerului tău.

Colour Catcher ne ajută să trecem prin astfel de situații, dar nu numai. Servețelele sunt foarte utile în viața de zi cu zi, adăugate la fiecare ciclu de spălare. Hainele nu mai trebuie sortate și răs-sortate și astfel, economisim și timp, și energie. Pentru mine sunt un ajutor de nădejde, care nu m-a dezamăgit deloc.

Voi ce părere aveți despre ele? 😀

Lasă un comentariu